جدیدترین خبرهای اصفهان

طبابت غیر اصولی، تهدیدی برای جان بیماران!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرستان کاشان در گفت و گو با خبرنگار اصفهان پرس، با بیان اینکه تغذیه در ایران اولین عامل خطر تهدیدکننده سلامت به شمار می آید، گفت: در راستای ترویج تغذیه سالم و اهمیت این موضوع در حفظ سلامتی انسان از بیستم لغایت سی ام دی ماه نهمین پویش ملی تغذیه سالم در کشور برگزار می شود.

سید علیرضا مروجی با اشاره به عوامل تغذیه سالم افزود: رعایت نکات درست تغذیه ای، اصول تغذیه سالم و دخالت افراد غیر مجاز در درمان و تغذیه از اهم موضوعات در این حوزه است به ویژه آنکه مردم کاشان به مبحث تغذیه بسیار اهمیت می دهند.

وی ضمن اشاره به کاهش ابتلای مردم به بیماری گواتر با استفاده از میزان مناسب غذاهای دارای ید افزود: کمبود ید در کودکان موجب عقب ماندگی آنها می شود در حالی که از دهه ۷۰ یُد به چرخه تغذیه مردم وارد شد و موجب کاهش چشمگیری در ابتلا به بیماری گواتر شد.

مروجی ضمن هشدار در مورد برخی اظهارات در خصوص روغن ابراز داشت: آن دست از روغن ها مناسب است که اسید چرب ترانس آن صفر باشد در حالی که هر روغن مخصوصا کنجد و زیتون که سرخ شود نه تنها سلامتی را تضمین نمی کند بلکه سرطان زا نیز است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن تشریح طب سنتی اسلامی گفت: اینکه هر کس بر اساس مزاج خود به مردم از انواع داروهای گیاهی را تجویز می کند نه تنها به بهبود بیماری او کمک نمی کند بلکه در برخی موارد تهدیدی برای سلامت جان بیمار است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *